top of page

QUÈ FEM?

A Sonĝi kune formem a futurs actors i actrius des de la base, construint uns ciments ben sòlids que ens faran créixer com a artistes.

 

Ensenyar interpretació és una tasca molt complexa i que requereix de la sensibilitat pròpia per a desenvolupar-se, matèria prima que és, sens dubte, altament sensible. És per això que la nostra metodologia té com a pilar principal enfortir la confiança dels i les nostres alumnes.

 

I questes són les eines que fem servir per aconseguir els objectius que ens proposem:

 • GRUPS REDUÏTS: permeten que les nostres professores puguin treballar de manera molt individualitzada i, així, poder treballar la confiança de les alumnes tant en si mateixes com en el grup, la qual cosa és indispensable per aprofundir en les emocions i en la interpretació. És per això que al nostre espai sempre hem optat per mantenir els grups de petit format.

 • JOCS, DINÀMIQUES i IMPROVISACIONS: són la base del nostre treball. Gaudint és com millor s'aprèn i estar en un ambient còmode ens ajuda a deixar-nos anar per poder conèixer i jugar amb les nostres emocions, el nostre cos, la nostra veu, l'espai i els i les companyes.

 • OBRES DE CREACIÓ: per a final de curs, els i les alumnes de teatre fan un espectacle de cara al públic, i els i les alumnes de càmera roden un curtmetratge.

  • Però què vol dir, "de creació"? Que és una peça original i feta a mida per als i les alumnes de cada grup, a partir de les seves inquietuds, idees i aportacions. En el cas dels espectacles musicals, els i les alumnes poden escollir les cançons que voldran fer servir a les seves obres.

  • Per què optem per fer obres de creació? Us expliquem algunes de les raons:

   • Els i les alumnes poden explorar el teatre o la cinematografia com a eina per transmetre un missatge, que decidiran entre totes.

   • Com que no hi ha res escrit, això dóna als i les alumnes l'oportunitat d'explorar quin personatge volen ser, com es volen dir, si volen cantar o no, si volen ballar o no. Deixar-se sorprendre!

   • El procés de creació ens permet fer els papers a mida per a cada alumne i el seu nivell, així com les seves aspiracions. Les professores ens adaptem a les seves inquietuds i les fem anar una mica més enllà del repte que s’havien proposat.

   • El treball en equip i la metodologia, que aposta per demanar als i les alumnes què volen fer, posa en valor les pròpies idees i ajuda a descobrir que les dels companys i companyes també són vàlides i poden sumar-se a les pròpies.

  • Quin és el resultat de tanta feina feta amb tant d'amor? Els i les alumnes sempre acaben súper orgulloses del treball que han fet i que mostren davant del públic, perquè saben que el que estan mostrant és una creació seva.

_DSC0087 ajustada_edited.jpg
bottom of page