PRESENTACIÓ

Tant a l'Alba com a mi, el teatre ens va ajudar, en l'adolescència, a treure el millor de nosaltres mateixes, a començar a exterioritzar unes emocions que, per cultura i per l'educació que vam rebre, havien estat amagades dins nostre. Totes dues vam començar a créixer en una altra direcció, a entendre les nostres emocions i a conviure amb elles d'una manera nova. El teatre ens va fer més humanes, ens va obrir la ment en comprensió i el cor en empatia. El nostre aprenentatge emocional va augmentar exponencialment en descobrir el teatre musical, la complexitat del qual ens va omplir de llum i d'harmonia, ens va donar l'energia que necessitàvem per passar a l'etapa adulta i seguir creixent en emocions. Va ser el teatre musical, precisament, el que va fer creuar els nostres camins ara fa 3 anys. I vam descobrir que, entre d'altres, teníem un objectiu comú: ajudar a altres joves (i no tan joves) a comprendre les seves emocions i a conviure amb elles d'una manera saludable, i quin lloc millor per fer-ho que una escola de teatre, de teatre musical.

 

Obrir una escola era un pla per a un futur més aviat llunyà però, per una alineació de planetes extraordinària, s'ha pogut engendrar ara, en el present. Ben aviat naixerà un projecte que tansols havíem vist en converses, un projecte que comença com una aventura espectacular i plena d'expectatives.

Volem donar les gràcies al Xavi, el pare d'aquest espai tan meravellós que abans fou l'Escola de Música Ariadna, per confiar en nosaltres i cedir-nos la perla del seu esforç.

Marina Xeix,

16 setembre de 2018. 

Sonĝi kune

Sonĝi kune és esperanto i vol dir "somiar junts". Somiar juntes per un món més humà on l'educació en les emocions sigui una prioritat i no un tabú, on l'optimisme i el respecte siguin la moneda de canvi. Somiar juntes, projectar un espai on la gent es recolzi i l'ambient acollidor deixi lloc per a la confiança en un mateix. Modelar una escola on aprenguem a alliberar els nostres cors de tot allò que ens ofega, una escola que ensenyi a estimar-se a un mateix, per poder estimar els altres després. Un raconet de ciutat on les paraules d'ànim i el recolzament estaran a l'ordre del dia, on qualsevol emoció serà benvinuda i també acompanyada; una escola on aprendrem a pensar per nosaltres mateixos i a decidir què és allò que volem. A Sonĝi kune creixem per dins. Sonĝi kune per aconseguir tot allò que ens proposem.

Ens voleu acompanyar?

Alba Grau i Marina Xeix,

directores de l'escola

C/Garcilaso 110
08201 Sabadell
Tel. 644 759 752
info@songikune.net
HORARI SECRETARIA
de dilluns a divendres
de 17:30h a 20:30 h