top of page

PRESENTACIÓ

Tant a l'Alba com a mi, el teatre ens va ajudar, en l'adolescència, a treure el millor de nosaltres mateixes, a començar a exterioritzar unes emocions que, per cultura i per l'educació que vam rebre, havien estat amagades dins nostre. Totes dues vam començar a créixer en una altra direcció, a entendre les nostres emocions i a conviure amb elles d'una manera nova. El teatre ens va fer més humanes, ens va obrir la ment en comprensió i el cor en empatia. El nostre aprenentatge emocional va augmentar exponencialment en descobrir el teatre musical, la complexitat del qual ens va omplir de llum i d'harmonia, ens va donar l'energia que necessitàvem per passar a l'etapa adulta i seguir creixent en emocions. Va ser el teatre musical, precisament, el que va fer creuar els nostres camins ara fa 3 anys. I vam descobrir que, entre d'altres, teníem un objectiu comú: ajudar a altres joves (i no tan joves) a comprendre les seves emocions i a conviure amb elles d'una manera saludable, i quin lloc millor per fer-ho que una escola de teatre, de teatre musical.

 

Obrir una escola era un pla per a un futur més aviat llunyà però, per una alineació de planetes extraordinària, s'ha pogut engendrar ara, en el present. I així neix un projecte que tansols havíem vist en converses, una aventura espectacular i plena d'expectatives.

Volem donar les gràcies al Xavi, el pare d'aquest espai tan meravellós que abans fou l'Escola de Música Ariadna, per confiar en nosaltres i cedir-nos la perla del seu esforç.

Marina Xeix,

16 setembre de 2018. 

Captura de pantalla 2020-08-07 a las 13.

Sonĝi kune

Sonĝi kune és esperanto i vol dir "somiant junts". Somiem juntes per un món més humà on l'educació en les emocions sigui una prioritat i no un tabú, on l'optimisme i el respecte siguin la moneda de canvi. Somiem juntes, projectem un espai on la gent es recolzi i l'ambient acollidor deixi lloc per a la confiança en un mateix. Modelem una escola on aprenguem a alliberar els nostres cors de tot allò que ens ofega, una escola que ensenyi a estimar-se a un mateix, per poder estimar els altres després. Un raconet de ciutat on les paraules d'ànim i el recolzament estaran a l'ordre del dia, on qualsevol emoció serà benvinuda i també acompanyada; una escola on aprendrem a pensar per nosaltres mateixos i a decidir què és allò que volem. A Sonĝi kune creixem per dins. Sonĝi kune per aconseguir tot allò que ens proposem.

Ens voleu acompanyar?

Alba Grau i Marina Xeix,

directores de l'escola

bottom of page