top of page
AZ_0333_edited.png

Alba Grau

Directora i docent

Formada com a actriu de teatre musical i cantant a l'Institut del Teatre i a l'escola Aules. 

Comença la seva trajectòria professional amb 18 anys, en companyies de teatre familiar com El Replà Produccions (Les princeses també es tiren pets) o Focus (Gerónimo Stilton).

 

També ha participat com a actriu principal en diversos muntatges de La Joventut de la Faràndula (Dorothy a El món del Màgic d'Oz, Rapunzel) i a Teatre d'Insomni (C'est la Vie, un musical vital).

Al 2010 crea la companyia de teatre Wizart Musicals, que culmina el seu èxit amb la paròdia musical de Harry Potter Un musical Innominable. 6 anys més tard, Wizart Musicals esdevé Sonĝi kune. Amb aquesta nova companyia ha co-dirigit i co-protagonitzat amb Marina Xeix una gran varietat d'espectacles musicals de creació.

 

Actualment participa a l'espectacle d'en Toni Xuclà De poetes, cançonetes i co-produeix i protagonitza Lizzie, el musical, de QCP. 

Combina la seva faceta d'actriu amb la de docent de la seva pròpia escola d'arts escèniques Sonĝi kune, i també treballa de tècnic de so i il·luminació a les companyies La voz ahogada i Adagio, l'il·lusionista. Titulada com a actriu de doblatge, ha doblat pel·lícules com La verdad duele, Irrational man o Trolls 2, entre d'altres.

bottom of page